FEES

Recreational Class	10 Week Term Fees	Casual/ Trial Fee	Annual Fees	
Baby Gym	\$150	\$18/casual	No annual fees	
Kinder Gym Preschool Gym Preschool Plus Rec Gym K-Yr1	\$230	\$30/trial	Membership + Insurance	
Rec Gym Yr 2-3 Boys Gym Ninja Classes	\$270	\$30/trial	Membership + Insurance	
Rec Gym Yr 4-5	\$330	\$35/trial	Membership + Insurance	
Rec Gym Yr 6+	\$360	\$40/trial	Membership + Insurance	
Inclusive Gym	\$250	\$28/casual	Membership + Insurance	

ANNUAL FEES

Club Membership (01 Jan to 31 Dec):

\$40/family

GA Insurance (01 Jan to 31 Dec):

- Kinder Gym \$50
- Recreational \$60

All Term Fees are due prior to the first lesson of Term.



- Term 1 (10 weeks)
 3rd February to 12th April
- Term 2 (10 weeks)
 28th April to 5th July
- Term 3 (10 weeks) 21st July to 27th September
- Term 4 (10 weeks)
 13th October to 20th December

FEE POLICY

- · Payments must be made at time of booking.
- Fees are non refundable. Cancellations incur a 2 week penalty from notification date.
- Injury/illness that extends 3 or more weeks may be eligible for a credit upon providing a doctor's certificate.

MAKEUP LESSONS

- Each child is entitled to 2 make-up lessons per term, which must be booked into in advance.
- Only available in classes that have space.

WHAT TO WEAR

- Leotard or swimming costume
- Shorts and T shirt
- · No loose clothing or jewellery
- Long hair tied up



2025 RECREATIONAL TIMETABLE





(02) 9661 9955



info@bunneronggym.com.au



www.bunneronggym.com.au

Term 1 2025 Recreational Timetable									
Class	Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday	Saturday			
Baby Gym — 6 to 18 months 45 minutes Gymnast-led sensory movement class with parent participation		12:15pm-1:00pm							
Kinder Gym — 18 months to 3 years old 45 minutes Fundamental movement program with parent participation	10:45am-11:30am	10:45am-11:30am	10:45am-11:30am	10:45am-11:30am	10:45am-11:30am 1:30pm-2:15pm	8:00am-8:45am (18m-3yrs) 8:50am-9:35am (3-4yrs)			
Preschool Gym — 3.5 to 5 years old 45 minutes Fundamental movement program for preschoolers	11:30am-12:15pm	11:30am-12:15pm	11:30am-12:15pm	11:30am-12:15pm	11:30am-12:15pm 1:30pm-2:15pm	9:40am-10:25am (4-5yrs)			
Preschool Plus — 3 to 5 years old (selective) 45 minutes Selective gymnastics program for preschoolers	12:15pm-1:00pm		12:15pm-1:00pm		12:15pm-1:00pm	10:30am-11:15am			
Recreational Gym — Kindergarten & Year 1 45 minutes Recreational Gymnastics program for boys & girls	3:45pm-4:30pm 4:30pm-5:15pm	3:45pm-4:30pm 4:30pm-5:15pm	3:45pm-4:30pm 4:30pm-5:15pm	3:45pm-4:30pm 4:30pm-5:15pm	3:45pm-4:30pm 4:30pm-5:15pm	8:15am-9:00am 9:05am-9:50am 9:55am-10:40am 10:45am-11:30am 11:35am-12:20pm			
Recreational Gym — Years 2 & 3 60 minutes Recreational Gymnastics program for boys & girls	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	4:00pm-5:00pm	8:30am-9:30am 9:30am-10:30am			
Boys Gym Years 2 + 60 minutes Recreational Gymnastics program for boys				4:30pm-5:30pm					
Recreational Gym — Years 4 & 5 75 minutes Recreational Gymnastics program for boys & girls	5:00pm-6:15pm	5:00pm-6:15pm	5:00pm-6:15pm	5:00pm-6:15pm	5:00pm-6:15pm	10:30am-11:45am			
Recreational Gym — Years 6+ 90 minutes Recreational Gymnastics program for boys & girls		6:15pm-7:45pm	6:15pm-7:45pm	6:15pm-7:45pm		11:45am-1:15pm			
Ninja Kindergarten — Year 2 60 minutes Mix of dynamic games, skills, progressions, and challenges for boys & girls	4:00pm-5:00pm					9:00am-10:00am			
Ninja — Years 3 + 60 minutes Mix of dynamic games, skills, progressions, and challenges for boys & girls	6:00pm-7:00pm					10:00am-11:00am			
Ninja Advanced (selective) 60 minutes Mix of dynamic games, skills, progressions, and challenges for boys & girls	5:00pm–6:00pm								
Inclusive Gym — 5 years olds + 45 minutes Program to suit all levels of physical and mental ability for boys & girls				3:45-4:30pm					