441 Bunnerong Road Matraville NSW 2036   •   (02) 9661 9955

Timetable


TERMS

TERM DATES TERMS
TERM 1 2016   30 January - 8 April 2017 10 Week TERM
TERM 2 2016   24 April - 1 July 2017 10 Week TERM
TERM 3 2016   17 July - 23 September 2017 10 Week TERM
TERM 4 2016 - 9 October - 16 December 2017 10 Week TERM

RECREATIONAL TIMETABLE

For Boys and Girls 18 months to 18 years and adults

RECREATIONAL PROGRAMME
PROGRAMME CLASS DURATION
MON
TUES WED THURS FRI SAT
Jumping Jellybeans*
(18 mths
-3 yrs)
45mins 9.30-10.15 9.30-10.15 9.30-10.15 9.30-10.15 9.30-10.15  
Kindy Bears*
(3-5yrs)
45mins 10.30-11.15 10.30-11.15 10.30-11.15 10.30-11.15 10.30-11.15 8.00-8.45
Junior Gym
(4-6 yrs)
MUST be 4+ years
45mins

11.15-12:00
3.30-4.15

11.15-12:00
3.30-4.15
4.15-5.00
11.15-12:00
3.30-4.15
4.15-5.00
11.15-12:00
3.30-4.15
4.15-5.00
11.15-12:00
3.30-4.15
4.15-5.00
8:45-9:30
10.30-11.15
11.00-11:45 3.00-3.45
Recreational Girls
(From 7 years)
1 Hour 4.00-5:00
5.00-6:00
4.00-5:00
5.00-6:00
4.00-5:00
5.00-6:00
5:00-6:00 5:00-6:00

9:30-10:30
12.00-1:00

Gym Skills 1.5 Hours 6:00-7:30 6:00-7:30 6:00-7:30 6:00-7:30 6:00-7:30 11:15-12:45
Teen
Gym
1.5 Hours     6.00-7:30   6.00-7:30  
Teen
Tumbling
2 Hours       7:00 - 9:00    
Development
Girls
1.5 Hours 4.00-5:30 4.00-5:30   4.00-5:30   11.00-12.30
Adult Class
(18 years+)
2 Hours   7:00-9:00        
Recreational
Boys
1 Hour 4:00-5:00   4:00-5:00   4:00-5:00  
Senior
Boys
1.5 Hours         4:00-5:30  
* PARENT PARTICPATION ESSENTIAL

SQUAD TIMETABLE


WAG NATIONAL TIMETABLE
  Min Hrs / Sessions
Per Week
MON TUES WED THURS FRI SAT
Advanced Dev Squad Min 2 days   4:00-6:30   4:00-6:30   8:00-10:30
Level 3 National Min 2 days   5:00-8:00   5:00-8:00   9:00-12:00
Level 4 National Min 3 days 4:00-8:00   4:00-8:00   4:00-8:00 12:00-4:00
Level 5-10 National Min 4 days 4:00-8:00 4:00-8:00   4:00-8:00 4:00-8:00

8:00-12:00
Level 6-10
12-4:00
Level 4-5


WAG STATE PROGRAM
  Min Hrs / Sessions Per Week MON TUES WED THURS FRI SAT
Advanced Gym Skills Min 1 days 5:30-7:30 5:30-7:30   5:30-7:30   1.00-3.00
L3 State Min 2 days     5:00-7:30   5:30-8:00 1.00-3.30
L4-7 State Min 2 days     5:00-8:00   5:00-8:00 1:00-4:00


MAG COMPETITIVE TIMETABLE
  Min Hrs / Sessions
Per Week
MON TUES WED THURS FRI SAT
DEVELOPMENT BOYS Min 1 Day 5:00-6.30   5:00-6.30      
MAG Level 1 Min 1 Day   4:00-7:00   4:00-7:00   8:00-11:00
MAG Level 2-3 Min 2 Day   4:00-7:00   4:00-7:00   8:00-11:00
MAG Level 4+ Min 3 Day 5:00-8:00   5:00-8:00   5:00-8:00 8:00-11:00

back to top